Geinoord bekert verder na 7-4 tegen Flamingo’s

SV Geinoord heeft op een koud en winderig sportpark Parkhout de volgende ronde bereikt ten koste van Falmingo’s 64 uit Alkmaar. In een doelpuntrijke wedstrijd werden goeie fases afgewisseld met matige en hierdoor bleef de ‘droom’ van de uitspelende ploeg te lang levend. Na een kwartier leidde SV Geinoord al door treffers van Dennis Groenendijk en Daniel Kops. Echter na 20 minuten kantelde de wedstrijd en werd het prompt 2-2 door de bezoekers. Na de rust wederom een feller Geinoord wat binnen 12 minuten de stand naar 5-2. Achtereenvolgens waren die Kops, Jansen en wederom Kops.Hierna kwamen de bezoekers weer tot 5-4 en zaten prompt weer in de wedstrijd. Totdat er een overtreding werd begaan op Kops en de penalty van Groenendijk de 6-4 op het scorebord bracht. Hierna bepaalde Kops uiteindelijk de eindstand op 7-5 en wacht SV Geinoord in ieder geval een uitwedstrijd in de volgende ronde van de beker.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren