Flying Sixpack behaalt een goed resultaat

Afgelopen zondag 2 juni was de Flyballcompetitie te gast bij Kynologenvereniging Nieuwegein (K.V.N.) aan de galecopperzoom. Flyball is een spannende estafette race met 4 honden. Waarbij het de bedoeling is om als een team een zo snel mogelijke tijd neer te zetten. Flyball is een sport waar alle honden aan kunnen deelnemen in een team.

Zestien teams traden aan in de ochtend en aan het einde van de ochtend werden de flyballteams aan de hand van de gelopen tijden in 3 poules verdeeld door de officials van de flyballcompetitie.nl De Flying Sixpack het competitieteam dat deelnam namens K.V.N. werd bij de snelste teams in poule A geplaatst.

In deze 3 poules werd er in een afvalrace gestreden om de eerste plaats. Als laatste werd de finale van poule A gelopen. De wedstrijd resulteerde er gelukkig voor de K.V.N. in dat Flying Sixpack tegen Oase Express in de finale mocht strijden. De eerste run in deze finale was enorm spannend, het verschil was 1 honderdste van een seconde. In het voordeel van de Oase Express eindigde deze strijd in 2-0. Het team van K.V.N. in de nieuwe samenstelling heeft toch mooi een tweede plaats behaald.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren