Dringend gezocht: Schippers fiets- en voetveer De Overkant

Het bestuur van de Stichting De Overkant exploiteert gedurende de zomermaanden (april tot en met september) een toeristisch fiets- en voetveer over de rivier de Lek tussen Jaarsveld en Ameide. Zij zijn, in aanvulling op het huidige schippersbestand, dringend op zoek naar (ex-)schippers (m/v) die gedurende het vaarseizoen een of meer dagen per week beschikbaar zijn.

De vaartijden zijn dagelijks van 10.00 uur tot 18.00 uur. Het bezit van een Groot Vaarbewijs + marifooncertificaat is vereist. Aanstelling vindt plaats op basis van een nul-urencontract. De vergoeding bedraagt ruim 12,- euro bruto per uur. De vakantietoeslag bedraagt 8% en reiskosten worden vergoed.

De schippers bepalen in onderling overleg hun werkrooster en starten en beëindigen hun werkzaamheden vanuit de haven van Ameide.

Bent u de klantgerichte en flexibele schipper die wij zoeken, dan kunt u voor nadere informatie contact opnemen met Andries Nellestijn, tel. 06 53126753. Een e-mailtje sturen kan ook: anellestijn@gmail.com.

Eén gedachte over “Dringend gezocht: Schippers fiets- en voetveer De Overkant

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren