CCN organiseert een avond Inkomstenbelasting

Op vrijdag 11 februari 2005 zal de Computer Contactgroep Nieuwegein weer hun traditionele avond ‘inkomstenbelasting’ houden. Voor veel mensen is dit een jaarlijks terugkerend gebeuren, waarbij getracht wordt, nog wat van de reeds betaalde belastingcenten terug te krijgen. Dat is niet eenvoudig, omdat heel veel regelingen voor teruggave zodanig zijn gewijzigd, dat het een jaarlijks puzzelfestijn is geworden.

De CCN besteed op deze avond weer aandacht aan de moeilijkheden én mogelijkheden die er toch nog zijn. Alhoewel al heel veel mensen hun aangifte elektronisch verzorgen, zijn er ook nog, die het via het ‘papieren formulier’ doen en het is voor hen ook leerzaam om eens te ervaren hoe eenvoudig het om het met de computer te doen.

Jan de Groot en Jaap Post zijn traditioneel de sprekers op deze avond en vanuit hun deskundigheid op belastinggebied kunnen ze adviseren hoe met deze materie moet worden omgegaan. Uiteraard is die avond gelegenheid om individuele vragen te stellen, bij voorkeur na afloop van de presentatie bij de inleiders.

Wilt U al kennisnemen van het electronische aangifteformulier 2004, download het dan even vanaf de website van de Belastingdienst. U bent weer van harte welkom in het Centrum De Voorhof aan de Wiersdijk 8b. Vanaf 19.30 uur is de zaal open.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren