Buurtcentrum De Boog viert 1ste Lustrum

In september is het alweer 5 jaar geleden dat de eerste activiteiten plaats vonden in buurtcentrum De Boog. Om dit te vieren vinden er op 29 en 30 augustus diverse activiteiten plaats waar alle Galecoppers aan deel kunnen nemen. De aftrap wordt gegeven op vrijdagavond 29 augustus om 20.00 uur met een spetterende disco voor de tieners vanaf 12 jaar. Tijdens de disco, die in het teken staat van de Seventies, zal er een speciaal optreden zijn van een swingende Breakdancegroep. De disco wordt gedraaid door DJ Julian.

Zaterdagmiddag 30 augustus vinden er op de parkeerplaats naast het buurtcentrum verschillende activiteiten plaats. Zo is er een Panna (voetbal) knock out toernooi waar teams van 2 personen zich voorop kunnen geven. Dit toernooi is voor kinderen van 10 tot en met 16 jaar. Naast diverse creatieve activiteiten kunnen kinderen ook terecht op de grote Survival stormbaan. De schaakschool verzorgt een simultaan en een consultatie partij, de EHBO ver. Jutphaas houdt 2 zogenaamde Lotus oefeningen. Er komen demonstraties van Streetdance, Breakdance en Country Line dance.

Tevens is er een optreden van het Nieuwegeinse koor de New City Harmonizers en de middag wordt afgesloten met en gezellig optreden van de muziekgroep WDOB. Bezoekers die zelf niet actief bezig willen zijn kunnen terecht op een gezellig buiten terras om vanaf daar van alle activiteiten te genieten. ‘s Avonds is er vanaf 20.00 uur in De Boog een Feest- en dansavond met medewerking van de Nieuwgeinse band Never Mind Music.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren