Baasje gezocht

Dagelijks raken veel huisdieren vermist, met veel verdriet en onzekerheid tot gevolg. Gelukkig worden er ook weer veel dieren teruggevonden. Vrijwilligersorganisatie Amivedi zet wekelijks alle vermiste en gevonden dieren uit Nieuwegein en omgeving op een rij. Amivedi is een landelijke vrijwilligers organisatie die zorgt voor een kosteloze registratie van vermiste en gevonden huisdieren in Nederland. In Nieuwegein zijn in de afgelopen week de volgende dieren gevonden:

-In Galecop aan de Carel Vosmaerhove is een helemaal witte kat aan komen lopen. De vinder weet niet of het een kater of poes is en ze weet ook niet of deze kat gechipt is. Mocht daar meer informatie over komen, wordt dit op de website van Amivedi vermeld. (zie foto).

-In Vreeswijk aan de Burgemeester Geerplantsoen is een cypers bruin-grijze kat gevonden. Of dit een kater of poes is, weet de vinder niet. Deze kat heeft een grote witte bef, aan zijn voorpoten heeft deze witte voetjes, aan zijn achterpootjes witte sokjes en draagt geen halsband. Deze kat loopt daar al een geruime tijd rond.

– In de wijk Doorslag aan de Putter is een konijn gevonden. Hij is een Japanner. Hij is grijs met bruin gestroomd en heeft grijs om de ogen met een bruine streep over zijn neus. Deze Japanner heeft opstaande oren.

– Ook in Doorslag is aan de Rotskruiper een hond gevonden. Deze Jack Russel Terriër is wit en heeft bruin om zijn ogen met een witte streep over de neus. Hij heeft korte pootjes.

– Langs de snelweg A12 ten hoogte van Nieuwegein is een kater gevonden. Gelukkig leeft hij nog. Hij is cypers grijs gestreept met witte sokjes aan zijn pootjes. Hij heeft een witte bef en een witte snoet met cypers bij zijn ogen. Hij is klein volwassen.

– Aan de Hagedisweide in de wijk Batau Noord is een kitten aan komen lopen. Hij is circa twaalf weken oud geschat en is helemaal zwart met een paar witte haartjes aan de staartpunt. Hij is erg schuw.

– Bij het tankstation langs de snelweg A27 is een konijn gevonden. Hij is zwart en heeft een kale snoet en nek met kleine opstaande oren.

Bent u het baasje van een van deze dieren of weet u meer over deze dieren? Neem dan contact op met Amivedi Nieuwegein. Telefoon: 088-0064674 of mail naar nieuwegein@amivedi.com. Meer informatie en foto’s van de aangemelde dieren kunt u terugvinden op www.amivedi.nl.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren