Aanrijding

Zaterdagmiddag omstreeks 13.15 uur vond een aanrijding plaats tussen een 58-jarige automobilist uit Nieuwegein en een 18-jarige bromfietser uit Nieuwegein. De automobilist reed over de Claylaan in de richting van de kruising met de Vredebestlaan, Zwanenburglaan en Sluyterslaan. De bromfietser kwam uit de richting van de Zwanenburglaan en reed in de richting van de Sluyterslaan. Achterop zat een 17-jarige jongen uit IJsselstein.De automobilist reed de kruising op om linksaf de Zwanenburglaan op gaan. Hierbij werd zijn zicht belemmerd door een van links komend voertuig, waardoor hij de bromfietser pas zag toen hij midden op de kruising was. Een aanrijding was niet meer te voorkomen. De bromfietsbestuurder en zijn passagier reden zonder helm en liepen diverse schaafwonden en vermoedelijk een hersenschudding op. Zij zijn in het Antonius Ziekenhuis onderzocht. Meer politieberichten vindt u altijd hier.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren

Aanrijding

Op woensdag 31 juli vond een aanrijding tussen twee auto`s plaats. Beide bestuurders werden naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 22.35 uur reed een automobilist uit Utrecht (leeftijd onbekend) over de `s-Gravenhoutseweg, komende uit de richting van de Zandveldseweg. Voor hem reed een 33-jarige automobilist uit Nieuwegein. De Nieuwegeiner moest afremmen voor een automobilist die vanaf de Zwolseveste de `s-Gravenhoutseweg opreed. De Utrechter zag dit te laat en botste tegen de achterzijde van de auto van de Nieuwegeiner.

Beide bestuurders klaagden over pijn in hun nek en werden per ambulance naar het Sint Antoniusziekenhuis in Nieuwegein gebracht. Zij mochten na onderzoek het ziekenhuis verlaten. Beide auto`s zijn door een takelbedrijf weggesleept.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren