Stuur een kunstwerk in over ’50 jaar Nieuwegein’

In 2021 bestaat Nieuwegein 50 jaar. In Museum Warsenhoeck zijn dan exposities te zien die met een historische blik naar dit jubileum kijken. Maar hoe ziet een kunstenaar Nieuwegein? Ook aan die artistieke invalshoek wil de organisatie met een expositie op de Kunstzolder aandacht besteden. De leden van de kunstafdeling van Museum Warenhoeck nodigen kunstenaars, die in Nieuwegein wonen of sterke banden met Nieuwegein hebben, deel te nemen aan de expositie.

Deelnemen kan met een schilderij, beeld, foto, grafiek, kortom alle technieken zijn welkom, zolang er maar een relatie met Nieuwegein is. Wilt u deelnemen? Stuur dan uiterlijk 20 april 2021 een foto van het werkstuk met een korte omschrijving naar kunstexpositie@museumwarsenhoeck.nl. Vermeld in de omschrijving o.a. het materiaal en de maten van het werkstuk.

Een jury kiest de werken uit die van medio juli tot eind augustus 2021 in het museum geëxposeerd worden. Bovendien zijn er prijzen te winnen in de vorm een solo-expositie en duo-expositie in 2022 in het museum.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren