Katern
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar Alle ballen in de lucht, hoe dan?!

16 maart @ 20:00 - 21:00

Tips voor drukke ouders bij dit gratis webinar in samenwerking met Run your day.

Je bent een (hard) werkende ouder en op zoek naar een manier om alle ballen in de lucht te houden, zodat je werk, gezin, relatie, huishouden, sport en sociaal leven kunt combineren. Je collega’s kunnen op je bouwen, je houdt je gezin draaiende en die combinatie maakt dat je soms van voren niet meer weet dat je van achteren leeft.

Alle ballen in de lucht houden is behoorlijk uitdagend. Om je daarbij een steuntje in de rug te geven organiseert De tweede verdieping in samenwerking met Run Your Day op dinsdag 16 maart om 20:00 uur het gratis webinar Alle ballen in de lucht: Hoe dan?!

In dit webinar van één uur deelt timemanagementcoach Leonie Labrie heel praktische tips en adviezen, zodat je exact weet hoe je afrekent met het gevoel dat je 100 dingen tegelijk moet doen.

Online meedoen

Leonie Labrie
Leonie Labrie

Hoe doe je mee aan dit interactieve webinar? Meld je hier aan via de website. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met een link om deel te nemen aan het webinar. Let op: voor de doorgang van het webinar moeten er minimaal 20 deelnemers zijn.

Het is natuurlijk het leukst als je live kijkt, want dan heb je de kans om Leonie vragen te stellen. Mocht je vanwege een drukke agenda niet op dinsdagavond 16 maart kunnen kijken, maar de webinar op een ander tijdstip (binnen 7 dagen) terug willen zien? Meld je dan ook aan.

Meer informatie over het webinar vind je op de website van Run your day.

Gegevens

Datum:
16 maart
Tijd:
20:00 - 21:00
Bekijk de evenement site

Locatie

Bibliotheek Nieuwegein
Laag Raadstede
Nieuwegein, Nederland
+ Google Maps

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!