Katern
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Repair Café

2 april @ 11:00 - 14:00

Gratis

Sinds 2013 heeft Nieuwegein een Repair Café. En sinds afgelopen jaar zelfs een tweede. De eerste zaterdag van de maand in Buurtplein Doorslag, de derde zaterdag van de maand in Buurtplein Galecop. Nu is er zaterdag 2 april weer een Repair Café op Buurtplein Doorslag aan de Parelduiker 13 in Nieuwegein.

Vrijwilligers repareren er kapotte spullen van Nieuwegeiners. Met gemiddeld 40 bezoekers per café is het evenement niet meer weg te denken uit Nieuwegein. Het Repair Café duurt van 11.00 uur tot 14.00 uur.

Het Repair Café in Nieuwegein is opgericht door Peer van Halderen en een aantal andere Nieuwegeiners. Zij vinden dat we naar een meer circulaire-economie moeten. Het repareren van kapotte spullen, zodat ze niet op de afvalberg belanden, helpt daarbij. Deze keer staat het in het teken van (buiten)speelgoed.

De lente is begonnen. Kinderen kunnen weer buiten spelen. Jammer als er dan buitenspeelgoed stuk blijkt te zijn. Maar Repair Café kan het repareren! Neem het mee zaterdag 2 april naar buurtplein Doorslag. Van 11.00 tot 14.00 uur zitten daar deskundige reparateurs voor je klaar. Verder zijn er technici, naaisters, een fietsreparateur én een klokkenmaker die je kapotte spullen helpen repareren.

Gegevens

Datum:
2 april
Tijd:
11:00 - 14:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Buurtplein Doorslag
Parelduiker 13
Nieuwegein, Nederland
+ Google Maps

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!