Katern
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kinderfestijn: Wegwijzers door de Woestijn

28 februari 2018 @ 08:45 - 13:00

De Protestantse Gemeente van Nieuwegein Noord organiseert voor de derde keer een spetterend kinderfestijn op 28 februari. Het thema is: ‘Wegwijzers door de Woestijn.’

Het kinderfestijn is een leuke doe-en-beleefdag voor kinderen in de Basisschoolleeftijd over een Bijbels thema. Dit jaar zal Mozes ons de weg wijzen door de woestijn. De kinderen leren over hoe het leven in de woestijn is. Welke dieren en planten leven er? Wat kun je eten? En wat voor kleding kun je het beste dragen? Maar dat leren ze niet uit een boekje maar al doende: kleding is er om te passen en mee op de foto te gaan. Eten is er om te proeven. En waar speel je mee in de woestijn? Verder zijn er nog veel meer activiteiten die bij het thema aansluiten, spannend en uitdagend, maar ook rustig en ontspannen.

Alle kinderen in de basisschoolleeftijd zijn welkom.

Geïnteresseerd? Geef je op als deelnemer door je te melden bij Mariët: jeugddiakenpgnn@gmail.com. De toegang is gratis. Wel vragen we je om op tijd te komen: tussen 08.45 en 9.00 uur in de Beatrixschool Zuilenstein aan de Lohengrinhof 10-12 in Nieuwegein.

Gegevens

Datum:
28 februari 2018
Tijd:
08:45 - 13:00

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!