Katern
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jamsessie ‘Stormy Monday’

9 oktober 2017 @ 19:00 - 22:30

Muziekliefhebbers kunnen maandag 9 oktober weer genieten van ‘Stormy Monday’, een gratis jamsessie in het theatercafé van DE KOM. Iedereen die zingt, een instrument speelt, of gewoon graag naar muziek luistert, is van harte welkom langs te komen. ‘Stormy Monday’ is een samenwerking tussen de KunstKOMbinatie en Theater DE KOM.

Join the stage
Deze keer begeleidt Pieter Hoogervorst de sessie, waarbij het draait om samen muziek maken. Jazzy pop, funky reggae, rockende hiphop of eigen muzikale ideeën: alles kan deze avond! Heb je favoriete nummers die je graag zingt? Speel je vaak gewoon muziek op het gehoor mee? Of gebruik je liever wat noten of akkoordsymbolen? Het mag allemaal; we houden de sessie heel toegankelijk, zodat je al gauw mee kunt doen. En het leukst is natuurlijk spelen voor zoveel mogelijk publiek. Nodig vooral iedereen die je kent uit om te komen kijken in het theatercafé!

Pieter Hoogervorst
Pieter is docent basgitaar en contrabas in DE KOM en begeleidt cursisten ook in pop- en jazzbands. Daarnaast is hij zelf actief als allround bassist in de pop- en jazzscene, waarvan de laatste jaren veel in wisselende formaties. Dat zorgt voor een diversiteit aan muzikale inspiraties en ervaringen, die hij graag deelt met leerlingen in DE KOM en de deelnemers van ‘Stormy Monday’.

Gegevens

Datum:
9 oktober 2017
Tijd:
19:00 - 22:30

Locatie

Theater De Kom
Stadsplein 6
Nieuwegein, Nederland
+ Google Maps

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!