Katern
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

7de Editie van Jobzz Darts Toernooi

22 oktober 2016 @ 12:30 - 23:00

€7,50

Op zaterdag 22 oktober zal alweer de 7de editie van Jobzz Darts Toernooi plaatsvinden in café Jobzz / Gold’s Gym, het grootste open dartstoernooi in Nieuwegein. Iedereen is welkom bij dit gezellige evenement, voor deelname hoef je niet heel goed te kunnen darten of lid te zijn. Alle deelnemers spelen namelijk sowieso twee wedstrijden en het draait voornamelijk om de gezelligheid. De beste darters strijden uiteindelijk om een totale prijzenpot van ruim 1.000,- (!) euro!

Het belooft nu al, net als in voorgaande jaren, een hele gezellige dag te worden waarbij iedereen gedurende de dag de mogelijkheid krijgt een leg te spelen tegen dartsheld Co Stompé of de zeer talentvolle en huidig Europees- en Winmau World Masters kampioen Justin van Tergouw. Deze topspelers sluiten de dag af door vlak voor de finale een ‘head to head’ tegen elkaar te spelen onder het toeziend oog van professioneel BDO/NDB mastercaller Marco Meijer. Naast de sportzaal, waar 16 wedstrijdbanen opgesteld zullen staan, kan iedereen zich in Café Jobzz prima vermaken aan de gezellige bar waar iedereen kan genieten van een drankje en/of hapje. Ook zal de hele dag muziek gedraaid worden en vinden er acties plaats waarvan de opbrengsten ten goede komen aan KiKa.

Zoals gebruikelijk wordt er gespeeld in knock-out systeem met een winnaars- en verliezersronde. Alleen bij minder dan 64 deelnemers zal er eerst in poules gespeeld worden, dit is echter nog nooit gebeurd. Bij de winnaarsronde zijn er geldprijzen vanaf de kwartfinales en bij de verliezersronde vanaf de halve finales. Ook is er een aparte prijs voor de beste dame. De kampioen van de winnaarsronde gaat uiteindelijk naar huis met € 300,-!

Het inschrijfgeld bedraagt € 7,50, incl. één consumptie. Voorinschrijven is t/m vrijdag 21 oktober mogelijk door een e-mail met je naam te sturen naar darten@jobzz.nl. Op de dag zelf inschrijven kan uiteraard ook (tot 12.30 uur). Let wel, er kunnen maximaal 128 mensen mee doen.

De zaal gaat open om 11.00 uur, de eerste wedstrijden beginnen om 13.00 uur. We verwachten tussen 18.00 uur en 20.00 uur, op het podium, de finales te spelen.

Het adres: Café Jobzz, Hildo Kropstraat 37, 3431 CC Nieuwegein. Meer informatie: www.jobzz.nl | darten@jobzz.nl

Gegevens

Datum:
22 oktober 2016
Tijd:
12:30 - 23:00
Kosten:
€7,50

Locatie

Café Jobzz
Hildo Kropstraat 37
Nieuwegein, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!