Zwembad Merwestein weer in de top-3 ‘Beste zwembad van Nederland’

De Zwembad Branche Nederland (ZBB)organiseert jaarlijks een kennisdag voor alle bedrijven uit de zwembad branche. De dag wordt feestelijk afgesloten met de uitreiking van de Zwembad Branche Awards, alias de Gouden Zeepaardjes.

Deze Awards zijn te verdienen in verschillende categorieën: van beste zwemles-team tot zwembad van het jaar. In deze laatste categorie weet Zwembad Merwestein voor de 3e keer op rij door te dringen tot de top 3 van Nederland. In 2017 en 2018 was er een eerste plaats voor Merwestein. Dit jaar een mooie derde plek, dus brons!

Ton Bothoff, directeur Verbindion/Merwestein: ‘De afgelopen twee jaar hebben we ons zelf ‘het beste zwembad van Nederland’ mogen noemen. Dit jaar heeft onze conculega uit Joure deze prijs mee mogen nemen. Desondanks zijn we erg trots dat we ook dit jaar tot de top drie van Nederland behoren. Het team van Verbindion heeft hard gewerkt om onderscheidend te zijn wat onze gasten hebben gewaardeerd. Volgend jaar gaan we uiteraard weer voor de titel. Uiteraard gaan we dit vieren met onze gasten en bezoekers. Hierover binnenkort meer! Houd onze social media en onze website in de gaten voor meer informatie.’

Het team van Merwestein (Verbindion)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk