Winnaars Nieuwegein Awards 2011

Omlijst met een optreden van Rene Froger, de Sonny’s Inc band en het showballet van Gerda Kagie zijn afgelopen zaterdag de ‘Nieuwegein Awards’ over 2011 uitgereikt. In een bomvol Nieuwegeins Business Center maakte presentator Rene Hansen namens de organisatie de winnaars bekend.

In de categorie ‘Sport’ hebben gewonnen: Sportvrijwilliger: Henk Hazelhorst, Mixed Hockey Club Nieuwegein (hockey) – Sportman: Marcel de jong (zie foto), Katsudo Kenpo (karate) – Sportvrouw: Ingrid Grutters, AV Atverni (atletiek) – Sportploeg: Dames 1 competitieploeg van Atletiekvereniging Atverni – Sporttalent: Michael Ray Rozengarden, Katsudo Kenpo (karate).

Naast de Sport Awards werden ook nog de ‘Meer dan Handen Awards 2011’ uitgereikt. Deze werden uitgereikt in het kader van het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk en bestaan uit de onderdelen: Passie, Vernieuwing, Verbinding en Competentie. Met de uitreiking van deze Awards kwam de categorie Vrijwilligersorganisatie te vervallen. De Award voor ‘Passie’ is dit jaar gegaan naar: de Algemene Hulpdienst Nieuwegein. Platform Vreeswijk kreeg de prijs voor ‘Verbinding’, Stichting Kerken en Psychiatrie/pastoraalcafé mocht de prijs voor ‘Vernieuwing’ in ontvangst nemen en Vrienden van Pop Nieuwegein de prijs voor ‘Competentie.’

De prijs voor ‘Beste Evenement 2011’ ging naar de organisatie van de Avond4daagse. De ‘Kunst & Cultuurprijs’ naar het Nieuwegeins Kamerkoor. Marcel van de Meer van de C1000 in Hoogzandveld mocht de prijs voor ‘Beste ondernemer voor het jaar 2011’ in ontvangst nemen. Wethouder Kolff van de VVD in Nieuwegein werd verkozen tot beste politicus van het jaar en tot slot werd voormalig Fortis topman Hans Bartelds verkozen tot Nieuwegeiner van het jaar en volgde hiermee Piet Daalhuizen op. Klik hier voor de juryrapporten van de winnaars van de Nieuwegein Awards.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren