‘Wie speelt daar Football in Nieuwegein’

Op De Digitale Stad Nieuwegein hebben we wekelijks een portret van een opmerkelijk persoon. Met de camera in de aanslag lopen we door Nieuwegein. Gefascineerd in personen proberen we met de camera, opvallende, opmerkelijke personen vast te leggen. Wie is de man, vrouw of kind die daar zit, loopt, fietst, werkt ligt of speelt? Deze week Clifton van der Molen.

Arend Bloemink: ‘Een warme zomeravond in Nieuwegein. In de schaduw van de bomen aan de rand van het grote grasveld bij de Mixed Hockey Club Nieuwegein verzamelt zich een groep mannen met daarbij één vrouw. Het zijn de pioniers van de juist opgerichte American Football vereniging ‘New Legends’. Mede-oprichter, tevens bestuurslid van de ‘New Legends’ is de Nieuwegeiner Clifton van der Molen. Mooie reden om Clifton te vragen voor de rubriek Portret Van De Week. En aangezien Clifton zich bezig houdt met het werven van sponsors voor de New Legends gaat hij daar graag op in. Al dan niet toevallig kon Clifton, de avond dat ik hen bezocht, als dank voor het binnenhalen van een nieuwe sponsor (Het Braadspit, Nieuwegein) uit handen van mede-oprichter Widjay Koemar een fles champagne ontvangen (voor ná de training, zoals Clifton liet weten).’

Klik op het cameraatje hieronder en maak nader kennis met Clifton door het bekijken van de foto’s en het lezen van de vijf, altijd dezelfde, vragen. Maak nader kennis met de ‘New Legends’, haar oprichters, haar leden, het American Football en de mogelijkheden door ze te bezoeken op de wekelijkse trainingsavond (elke dinsdagavond vanaf 19.30 uur, Mixed Hockey Club Nieuwegein, Newtonbaan 10).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk