Katern

Vijfkamp weer van start voor Zwemvereniging Aquarijn uit Nieuwegein

Op zondag 10 november werd in Amsterdam 1ste wedstrijd van de landelijke vijfkamp gehouden. Aquarijn had een volledige ploeg van 8 springers bij zich. Bij deze wedstrijdenreeks springt een springer voor zichzelf en een plaats bij de top 5 levert punten op voor het clubklassement.

In serie 1 (9 jaar en jonger) werd Joy Daalhuizen met een nieuw programma 3de, Yunah Hulkenberg werd 4de. In serie 2 (10/11-jarigen) was er een 4de plaats voor Jinte.

In serie 3 (12/13-jarigen) deed Stanley Grijping voor het eerst mee met de 5-kamp en dat leverde een zilveren medaille op.

In serie 4 (14+) was er goud voor Sen Schoondermark, met een fraai PR. Metin Ardic eindigde in deze serie op de 3de plaats.

In serie 5 springen de springers die al een diploma hebben gehaald. Zij laten 8 sprongen zien. Lorine van Leeuwen werd 5de en Suzanne Klooster werd 8ste.

Door deze resultaten staat Aquarijn 2de in het clubklassement met 34 punten. De Dolfijn uit Amsterdam gaat aan kop met 43 punten. De volgende wedstrijd is voor Aquarijn thuis in zwembad Merwestein en wordt gehouden op 18 januari 2020.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk