Verkiezingsprogramma Lokale Vernieuwing bekend

De nieuwe lokale politieke partij in Nieuwegein, ‘Lokale Vernieuwing’ heeft haar verkiezingsprogramma bekend gemaakt. Hiermee is Lokale Vernieuwing één van de vier lokale politieke partijen die niet afhankelijk zijn van de landelijke politiek. Binnenkort zullen ook alle kandidaten worden voorgesteld. De lijsttrekker van Lokale Vernieuwing is John van Engelen, momenteel commissielid in Algemeen Bestuurlijke Zaken (ABZ) en Samenleving (SAM) voor de partij ieders Belang/Groep De Jong.

Van Engelen: ‘Als Lokale Vernieuwing willen we meer dan in het verleden een beter contact met de inwoners door onze oren te luister te leggen en daardoor te vernemen wat er echt leeft in Nieuwegein. Deze gedachte zullen we ook voorleggen aan de nieuwe gemeenteraad zodat zij ook meer dan tot op heden hun gezicht kunnen laten zien.’

Lokale Vernieuwing vindt dat inwoners van de Gemeente Nieuwegein in een zo vroeg mogelijk stadium betrokken en gehoord moeten worden bij gemeentelijke plannen en ontwikkelingen. Geen planontwikkeling zonder overleg met en het horen van de inwoners.. Klik hier voor het verkiezingsprogramma 2018-2022 van de partij.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk