Uit mystieke eenzaamheid

Nena Sesic-Fiser, Henk Kroezen en Iris Creutzburg exposeren samen met het thema:”uit mystieke eenzaamheid”. Alle drie de kunstenaars werken vanuit een-zaamheid. Daarbij komen mystieke visioenen bij hen boven die hun inzicht geeft in het thema dat ze op dat moment willen uitwerken. Ieder doet dat op zijn/haar eigen manier. Nena integreert een stukje verleden met het heden waarbij ze de verschillen emoties de revue laat passeren. In haar werken gebruikt Nena ook andere materialen dan verf, waarmee ze schitterende driedimensionale schilderijen creëert, die de toeschouwer blijft verbazen en boeien door hun mystieke uitstraling.
Henk laat zich inspireren door de natuur. Op zijn computer heeft hij honderden natuur foto’s over luchten, bomen e.a. Voor deze expositie heeft hij het mystieke element vooral in de bomen gezocht en gevonden, zoals u zult zien op zijn doeken. Henk is in staat om met een lijn een schilderij van vele meters te maken, die je ook nog meeneemt door het landschap, die dan ontstaat.
Iris heeft zich dit keer laten verleiden door de aartsengelen Michael en Uriel. Beide engelen hebben haar begeleid bij het maken van een schilderij over wat zij voor ons mensen kunnen betekenen. Verder heeft Iris haar verwondering over het leven zelf op doek gezet. Moeder aarde is met haar prachtige, kleurrijke levenskracht schitterend verbeeld. Het is zeker aan te raden om deze exclusieve expositie te bezichtigen.
.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk