Tijdelijke bezorgservice winkels op het Muntplein

Het Coronavirus is nu al het grootste nieuws van 2020! Student Jeroen Miltenburg, in zijn vrije uren werkzaam bij Kaasspeciaalzaak Oomen op het Muntplein, wil graag helpen. Hij mag tijdelijk niet naar school. In de winkel waar Jeroen werkt, krijgt hij momenteel veel te horen dat de klanten liever niet de deur uit gaan. Dat heeft hem aan het denken gezet: een bezorgservice.

Jeroen tegenover onze redactie: ‘Ik heb nu veel tijd over waardoor ik anderen mensen kan helpen die niet de deur uit kunnen of durven. Zodoende ben ik op het idee gekomen om een bezorgservice op te zetten, zodat al die mensen toch nog gewoon hun boodschappen in huis kunnen krijgen. Tot nu toe doen er al vier winkeliers mee van het winkelcentrum op het Muntplein: Kaasspeciaalzaak Oomen, de Bruna boekenwinkel, slijterij Una Más en dierenwinkel Pets Place.’

Hoe werkt het
U kunt tot 16.00 uur uw bestelling plaatsen bij de winkel waar u uw producten van nodig hebt. Dit kan gewoon telefonisch. Tussen 16.00 uur en 18.00 uur hebben de winkels de tijd om de bestellingen klaar te maken. Om 18.00 uur haalt Jeroen de bestellingen op en komt deze bij u voor de deur afleveren. Dat betekent vandaag besteld, vandaag in huis! U kunt afrekenen met de winkels via een betaalverzoek middels Tikkie. U betaalt gewoon de normale prijs voor deze boodschappen, dus geen toeslag. Aan de deur betaalt u 5,- euro voor de bezorging ongeacht bij hoeveel winkels u iets heeft gekocht. Die verdiensten gaan naar Jeroen.

Jeroen: ‘Ik heb dit project zelfstandig opgezet met hulp van Kees Oomen. Wij vinden de veiligheid van de klanten erg belangrijk. Op deze manier hoop ik dat ik een stukje onrust bij onze klanten kan wegnemen. Er zijn in deze tijd genoeg andere dingen waar ze dan aandacht aan kunnen gegeven. Mochten mensen uit Nieuwegein hun boodschappen via mij willen doen dan ben ik bereikbaar via: 06-47661817. Mailen kan ook: jeroenmiltenburg@hotmail.com.’

Telefoonnummers winkels die meedoen
Maak alvast een lijstje wat u nodig hebt. Bel dan de winkel waar u uw boodschappen van wilt hebben. Zoo dat u uw mobiele telefoonnummer bij de hand hebt in verband met het betaalverzoek middels Tikkie.

Kaasspeciaalzaak Kees Oomen is bereikbaar op: 030-60 357 31. De Brun kunt u bereiken op: 030-60 537 81. Slijterij Una Más op: 030-60 374 19 en Dierenwinkel Pets Place is te bereiken op telefoonnummer: 030-76 062 50.

Jeroen Miltenburg

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk