Katern

SV Geinoord haalt maar liefst € 2.546,10 binnen met de Grote Clubactie

De Grote Clubactie zet zich al meer dan 45 jaar in voor het Nederlandse verenigingsleven door het organiseren van een loterij. Voor deze loterij kunnen verenigingen loten verkopen en geld inzamelen. Aan deze actie deden verschillende clubs uit Nieuwegein mee. Zo ook SV Geinoord.

De penningmeester laat weten: ‘Dit seizoen hebben we wederom meer loten verkocht dan de afgelopen jaren. We hebben een mooie opbrengst van ruim € 2.546,10 Wij zijn alle verkopers en kopers van loten dankbaar hiervoor! Het zelf verdiende geld van de verkoop van de loten zal vanaf maandag 21 januari opgehaald kunnen worden bij de ledenadministratie.’

Met het opgehaalde geld zal de voetbalclub op Sportpark Parkhout trainingsmaterialen aanschaffen. Leden kunnen ideeën aanbrengen over welke materialen. Het eerste team van SV Geinoord JO10 haalde de meeste loten op. Dat waren maar liefst 213 loten. Zij mogen met de spelers en de begeleiders naar de wedstrijd FC Utrecht – Willem II. Manuel van de Meijden verkocht in zijn eentje 100 loten voor de club. Hij mag, net zoals Thomas Geurtsen (75 loten) en Danisha van der Steeg (65 loten) naar de wedstrijd tegen Willem II in stadion Galgenwaard.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk