De strip van Kim Houtzager

Iedere week tekent Kim Houtzager (www.keep-in-mind.nl) de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Kim: ‘Vorige week was ik aan het tekenen, toen ik opeens een klap hoorde. Nog geen 10 seconden laten kwam er een brandweerwagen voorbij. Om één of andere reden moest ik naar buiten en ging opeens alles in sneltreinvaart. Vlammen, uit het dak. Nee, niet mijn huis, gelukkig, maar ik kon ze wel vanuit mijn tuin zien. Gelukkig was de brandweer snel ter plaatse en is er alleen materiële schade te betreuren. Ik ben er nog steeds ondersteboven van, dus dit is mijn dankjewel aan de brandweer. Jullie zijn toppers en mensen waarderen soms niet genoeg wat jullie doen.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk