‘Stormy Monday’ met Azaad Bakthali

Muziekliefhebbers kunnen maandag 18 november 2019 weer genieten van Stormy Monday, een gratis jamsessie in het theatercafé van DE KOM. Iedereen die een instrument speelt, zingt, of gewoonweg van muziek houdt is van harte welkom om te komen spelen, improviseren of luisteren. Deze keer leidt Azaad Bakthali de sessie.

Join the reggae Grooves
Op de Stormy Monday sessie van 18 november wil Azaad muzikanten en publiek meenemen in de grooves en de warmte van de reggae. Bob Marley zal natuurlijk niet ontbreken, maar ook Barrington Levy, Innercircle en Aswad zullen voorbij komen. Muzikanten mogen aansluiten, maar ook vanuit
het publiek wordt er meegedaan!

Azaad Bakthali
Azaad werd geboren in Paramaribo Suriname met wortels in het Midden-Oosten en Afrika. Hij is een doorgezomerde zanger, maar voorziet muziek ook graag van beats vanachter de drums. Als zanger heeft hij
zalen, hallen en parken laten zweten, waaronder ook Paradiso Amsterdam een paar keer. Ook heeft hij enkele eigen beheer CD’s uitgebracht. Onder Surinamers werd zijn eigen Bubbling nummer genaamd “Bubble” een superhit. Hoewel zijn muziek heel divers is, heeft reggae een speciale plaats bij Azaad.

Alle instrumentalisten en zangers/zangeressen zijn welkom. De avond is gratis toegankelijk. Stormy Monday is een samenwerking tussen de KunstKombinatie en DE KOM.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk