Katern

Met de Stadspas voordelig naar Nieuwegein Awards

Heeft u een Nieuwegein Stadspas? Dan kunt u met reductie naar Nieuwegein Awards! De organisatie nodigt u van harte uit om bij dit evenement voor heel Nieuwegein aanwezig te zijn. Met uw pas kunt u voor € 3,50 p.p., in plaats van € 27,50 p.p., naar de Awards-uitreiking, plus de After-party en dat alles inclusief drankjes en hapjes. De korting is geldig voor twee toegangskaarten per pashouder. Wees er snel bij, want OP=OP.

Wilt u van deze reductie gebruik maken? Meldt u zich dan voor 30 januari 2018 aan door een e-mail te sturen naar info@nieuwegeinawards.nl onder vermelding van uw naam en met hoeveel personen u komt (de korting is geldig voor twee personen per pas). U kunt uw toegangskaarten op 5, 6 of 7 februari afhalen bij Sport- & Evenementencomplex Merwestein. Heeft u nog vragen? Stuurt u dan een e-mail naar info@nieuwegeinawards.nl of belt u 06-212 48 768 (de voorkeur gaat uit naar e-mailen).

Vanaf 20.00 uur is de zaal open en om 20.30 uur begint de Awards-uitreiking. Deze zal tot ongeveer 22.10 uur duren. Na de Awards-uitreiking bent u met uw toegangskaart eveneens welkom bij de altijd weer uitbundige en gezellige After-party, welke tot ongeveer 00.30 uur duurt. Coverband Sonny’s Inc zal ook dit jaar het dak er weer af komen spelen. Wilt u het wat kalmer aan doen, dan is er een aparte lounge-ruimte waar u gezellig een praatje kunt maken. De rustige live muziek van jazz-formatie Suitable zorgt voor een prettige en ongedwongen sfeer.

Uw toegangskaart is inclusief drankjes en hapjes. Aan jongeren onder de 18 jaar worden geen alcoholische dranken geschonken en zij mogen ook geen alcohol gebruiken. Er kan om een ID bewijs gevraagd worden. Om deze avond extra luister bij te zetten, verzoeken wij u vriendelijk om, indien mogelijk, in feestelijke kleding te komen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk