Speciale ‘Venster’ juni 2019

Vandaag de zestiende aflevering van ‘Venster.’ Met deze rubriek kijken we terug wat er de afgelopen maand filmisch is gebeurd en vastgelegd door onze videografen. Zij trekken er geregeld op uit om u van het nieuws te voorzien, natuurlijk over Nieuwegein, en dat doen zij met veel plezier. Samen met een team van 27 betrokken Nieuwegeiners maken wij het nieuws voor onze lezers, alweer bijna een kwart eeuw lang!

In ‘Venster’ zal Bart van Rooijen op zijn eigen wijze met u het nieuws doorlopen van de afgelopen maand, een soort van maandelijks documentje. Hij knipt en plakt en spreekt en zwijgt zo af en toe, terwijl u kijkt en luistert. In zijn eigen omgebouwde studio maakt Bart úw ‘Venster’ over Nieuwegein.

Deze maand niet zoals u het gewend bent van Bart. Het was te warm, dus nu een aparte aflevering. De eerstvolgende aflevering is, vanwege vakanties, eind september.

Graag betrekken wij onze lezers bij deze rubriek, daarom zijn suggesties van harte welkom. Deze mogen naar redactie@pen.nl. Veel plezier met alweer de zestiende aflevering van ‘Venster’. Kijk hier alle ‘Vensters’ terug

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk