Shirley van der Bilt uit Nieuwegein stapt als tweede uit de auto bij Radio 538

Afgelopen dinsdag lieten Shirley van der Bilt uit Nieuwegein, Remco de Rooij uit Hoek van Holland, Hayo Theijken uit Woerden en Lieke Anna Haertjes uit Tilburg zich voor vier dagen opsluiten door Radio 538. De deelnemers stapten in een auto, die geparkeerd staat in het 538-pand en worden uitgedaagd om zo lang mogelijk te blijven zitten. Zij slapen, eten en drinken in de auto en mogen er alleen uit voor een korte plaspauze.

Radio 538 maakt het de deelnemers niet makkelijk om in de auto te zitten. De 538-dj’s leggen op verschillende momenten contact met de deelnemers en stellen hen voor lastige keuzes. De doorzetter die het langst blijft zitten, rijdt in de auto naar huis!

Het eerste inruilvoorstel op dinsdag lieten alle deelnemers aan zich voorbij gaan. De tweede, een fiets ter waarde van € 600,-, werd door Remco gepakt.

In plaats van een cryptische omschrijving over de inhoud van koffer drie, vertelde Jelte van der Goot (sidekick Evers Staat Op) vanochtend precies wat er in de koffer zat: een reischeque t.w.v. € 3000,-.
Jelte was nog niet uitgesproken of Shirley uit Nieuwegein had al op de rode knop gedrukt en ging akkoord met het inruilvoorstel. Zij heeft dan ook vandaag de auto verlaten.

Shirley met haar prijs; een vakantiecheque t.w.v. € 3000,-.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren