Ruro Gereedschappen naar Het Klooster

Het bedrijf Ruro Gereedschappen trekt volgend jaar van Plettenburg-De Wiers naar bedrijvenpark Het Klooster. De huidige locatie is te klein geworden en voldoet niet meer aan de gestelde eisen van het bedrijf. Het Klooster wordt de nieuwe uitvalsbasis voor de onderneming in handgereedschappen en bouwbeslag voor Nederland en de Benelux. Vastgoedontwikkelaar Rijver B.V. gaat het nieuwe bedrijfspand realiseren en tekende op 25 november voor de aankoop van het perceel bouwgrond. Het pand krijgt een specifieke uitstraling als verwijzing naar de Hollandse Waterlinie. In december gaat de bouw van start.

Directeur Stam van Ruro Gereedschappen: ‘Wij zijn al meer dan 25 jaar verbonden aan Nieuwegein. In de keuze voor Het Klooster is de aantrekkelijke locatie, direct aan de snelwegen, de doorslag geweest. We gaan ervan uit dat de speciale link naar de Nieuwe Hollandse Waterlinie ervoor zorgt dat we over 20 jaar nog op een modern en verzorgd bedrijventerrein zitten.’

Al weer een grondtransactie op bedrijvenpark het Klooster. Bereikbaarheid, centrale ligging en groeimogelijkheden zijn sterke punten van het bedrijvenpark. Graag verwelkom ik de nieuwe ‘bewoners’ en wens hen veel succesvol ondernemerschap op hun nieuwe uitvalbasis toe!’, aldus wethouder Johan Gadella van o.a. Economische Zaken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk