‘Rijnhuizen Buitengewoon 2018’

Een van de ‘pareltjes’ in Nieuwegein is ongetwijfeld Kasteel Rijnhuizen met z’n prachtige tuin. Reden genoeg voor drie Nieuwegeinse kunstorganisaties om deze unieke locatie te willen gebruiken voor een cultureel evenement. Het Kunstenaars Centrum Nieuwegein, Stichting Kunstgein en Stichting Kunstmarkt hebben daarom de handen ineen geslagen om zo’n bijzonder evenement te realiseren.

In het weekeinde van 25 en 26 augustus 2018 vindt het cultuurevenement ‘Rijnhuizen Buitengewoon 2018’ plaats: een evenement waar zowel amateur- als professionele kunstenaars uit de regio hun werk in dit fraai aangelegde park presenteren voor een kunstminnend publiek van alle leeftijden. De organisatoren streven naar een veelzijdig kunstaanbod: naast een overdekte expositie zijn er een beeldenroute, demonstraties, voordrachten en muziek. Ook kunnen bezoekers zelf aan de slag bij diverse workshops.

Het lijkt nog ver weg, maar om alvast in de agenda te noteren: zaterdag 25 en zondag 26 augustus 2018 ‘Rijnhuizen Buitengewoon 2018’.

Binnenkort gaat de website www.rijnhuizenbuitengewoon.nl live en kunt u alle nieuws over dit cultuurevenement op de voet volgen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk