Repair café slijpt zaterdag 2 oktober aanstaande messen en snoeigereedschap

Wat doe je met een broodrooster dat het niet meer doet? Met een fiets waarvan het wiel aanloopt? Of met een trui waar mottengaatjes in zitten? Weggooien? Mooi niet! Zaterdag aanstaande is er weer een Repair Café in Nieuwegein. Naast de gebruikelijke reparaties, bestaat er zaterdag 2 oktober aanstaande de mogelijkheid messen en snoeigereedschap te laten slijpen.

In het Repair Café van zaterdag 2 oktober zijn meesterslijpers aanwezig. Ze slijpen messen en snoeigereedschap. Daarnaast repareren de vrijwilligers kapotte apparaten, kleding, fietslichten en klokken. Het café is open van 11.00 uur tot 14.00 uur, locatie: Buurtplein Doorslag aan de Parelduiker 13.

Mensen die het Repair Café bezoeken, nemen van thuis kapotte spullen mee. Bijna alles wat het niet meer doet, is welkom en maakt kans op een geslaagde reparatie. De reparateurs in het Repair Café weten bijna altijd raad. Zij stellen het zeer op prijs als u uw apparaten of spullen schoon meebrengt en bijvoorbeeld de gebruikte koffiepads of stofzuigerzakken van tevoren uit het apparaat verwijdert.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren