Portret van de week: ‘Wie staat daar mooi te wezen in Nieuwegein?”

Op De Digitale Stad Nieuwegein hebben we wekelijks een portret van een opmerkelijk persoon. Met de camera in de aanslag lopen we door Nieuwegein. Gefascineerd in personen proberen we met de camera, opvallende, opmerkelijke personen vast te leggen. Wie is de man, vrouw of kind die daar zit, loopt, fietst, werkt ligt of speelt? Deze week Daniëlle Verhoeven.

Arend Bloemink: ‘Hoe dom kan ik zijn… Probeer ik een portretafspraak met een achttienjarige te maken op een zondagmorgen om elf uur… Oké, ík heb dan mijn eerste ochtendkoffie al op, maar een achttienjarige wrijft dan, als het meezit, net haar ogen uit. En dan volgen nog alle handelingen die nodig zijn voordat je op de foto gaat. Tóch?! Niets is minder waar. Deze Nieuwegeinse moest deze morgen nog even wat doen in Mijdrecht, van 08.00 uur tot 11.00 uur dus ok, het kon wat later.’

‘Dus vraagt Daniëlle me of het misschien een uurtje later mag, dat fotograferen. Natuurlijk mag dat. En dan is Daniëlle er ook helemaal klaar voor. Met de Miss-Teen-of-Utrecht-2018-sherp om haar schouders neemt de mooie, blonde Nieuwegeinse me mee naar het overdekte buitenverblijf in de tuin.’

Maak, middels de antwoorden die Daniëlle Verhoeven geeft op de vijf (altijd dezelfde) vragen nader kennis met haar, haar interesses en haar mening over Nieuwegein.

Wie ben je?
Ik ben Daniëlle Verhoeven, 18 jaar. Ik ben geboren in De Meern, verhuisd naar Utrecht en inmiddels woon ik al 10 jaar in Nieuwegein.

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik studeer styling, interieur en vormgeving aan Nimeto Utrecht. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool en vind ik het leuk om taarten te bakken. Sinds kort doe ik ook mee aan een misverkiezing (http://missbeautynetherlands.com/tussenstand-voting-miss-beauty-of-utrecht/) en sta ik in de finale voor Miss Teen of Utrecht 2018. Er kan gestemd worden tot zaterdag 26 mei 23:59 uur.

24 maart was de casting in Hotel Mijdrecht Marickenland. Er waren drie rondes, de voorstelronde, de bikinironde en de Engelse vragenronde. Uiteindelijk bleven er 17 ‘beautys’ en 17 ‘teens’ over. Wij gaan tot de finale, die plaats vind in Theater de Lampegiet op 27 mei, elk weekend leuke dingen doen. Onder andere een fotoshoot, bootcamp en allerlei trainingen. 20% van de einduitslag wordt bepaald door stemmen. Je kan op mij stemmen door Poll Utrecht Danielle te smsen naar 3010.

Ook haal ik geld op voor LINDA.foundation. Dit is een initiatief van Linda de Mol en het tijdschrift LINDA. Zij vragen aandacht voor de alleenstaande ouders in Nederland die het financieel zwaar hebben. Via deze link https://www.actievoorlindafoundation.nl/actie/danielle-verhoeven kunt ook u doneren.

Hoe lang woon je al in Nieuwegein?
Ik woon inmiddels 10 jaar in Nieuwegein.

Wat vind je van Nieuwegein?
Ik vind dat het goed centraal ligt. Dicht bij de stad en makkelijk bereikbaar. Vanaf mijn huis ben je zo bij supermarkten, scholen, bushaltes, het winkelcentrum, ziekenhuis en natuurlijk de sportschool.

Wat kan er beter in Nieuwegein?
Het zou leuk zijn als er wat meer evenementen zijn voor jongeren.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: