Politie inspecteert de slaapkamer van 6-jarig ventje op monsters

De politie van Nieuwegein heeft afgelopen dinsdagnacht de slaapkamer geïnspecteerd van een 6-jarig jongetje die niet kon slapen omdat hij monsters had gezien. Al twee weken lang was het ventje doodsbang voor de monsters en schreeuwde luid. Omwonenden maakten zich zorgen en belde uiteindelijk de politie. De melder vroeg zich af of het daar wel goed ging in huis en was bezorgd.

De politie laat ons weten: ‘Toen wij aankwamen rijden in de straat bleek de kleine topper inderdaad hevig overstuur te zijn door monsters. Hij had al zelfgemaakte monsterspray naast zijn bed staan, maar dat hielp blijkbaar niet en zijn ouders hadden al alles geprobeerd en waren radeloos.’

De agenten konden een einde maken aan de heftige nacht voor hem en zijn ouders. ‘Wij hebben de kamer grondig geïnspecteerd op al die gevaarlijke monsters en deze vervolgens veilig verklaard. Ook kreeg hij een hele stoere politiebeer die hem vanaf nu altijd gaat beschermen. Deze heeft een speciale plek in zijn bed gekregen’ aldus de politie. Ook de ouders konden weer rustig slapen door deze actie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk