PLUS van Loon laat klanten sparen voor een kookworkshop

PLUS van Loon heeft weer een bijzonder leuke actie voor haar klanten. Vanaf dinsdag 20 februari kunnen klanten sparen voor een workshop in Kookstudio HapjeDrankje. Bij elke besteding van € 10,00 bij PLUS van Loon op winkelcentrum Nedereind, krijgt de klant één gratis zegel. Bij 10 zegels is de spaarkaart al vol en met bijbetaling van € 9,95 kan men een entreekaart (ter waarde van € 29,95) kopen voor één van de avonden. Klanten sparen dus voor maar liefst € 20,00 korting op een workshop! PLUS van Loon organiseert deze spaaractie lokaal in Nieuwegein.

Koken in kookstudio HapjeDrankje
‘Zodra klanten hun spaarkaart vol hebben kunnen ze deze inwisselen bij onze servicebalie, met bijbetaling, voor een entreebewijs voor één van de avonden. Tijdens deze kookworkshop maken we – onder leiding van Chefkok Emile Hennink- gezamenlijk het diner. Te weten voorbereiden van het diner, bereiden van het diner, borden opmaken en natuurlijk gezamenlijk eten’ aldus Christ van Loon eigenaar van PLUS van Loon. Chefkok Emile verteld de kneepjes van het vak en zorgt met de deelnemers dat er een mooi en heerlijk gerecht op tafel komt.

‘Wij zijn ontzettend blij dat we een dergelijke kookworkshop in onze eigen Kookstudio Proeflokaal HapjeDrankje kunnen geven. Het verkopen van boodschappen is ons vak. En wat is er dan leuker om deze boodschappen samen te bereiden en gezamenlijk met onze klanten te dineren’, zegt Christ van Loon. ‘Ruim een jaar geleden hebben we onze PLUS supermarkt verbouwd naar een moderne supermarkt met nog meer assortiment en service. Drie maanden geleden is de kookstudio opgeleverd die we ondersteunend kunnen inzetten voor zowel de PLUS supermarkt als voor onze slijterij Grapes & Bolltes.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk