Katern

PLUS-café: Kijken naar kunst

Waarom maakt een schilder bepaalde keuzes als zij of hij een schilderij maakt? Hoe zijn onze favoriete kunstwerken ontstaan en op welke manieren kunnen we allemaal naar kunst kijken?

Tijdens het PLUS-café in de bibliotheek op maandag 17 december van 14.30 uur tot 16.00 uur neemt Nieuwegeinse kunstenaar Joyce Overheul u mee op een reis door de schilderkunst. Samen bespreekt u inspirerende kunstwerken en deelt u uw verhalen over kunst. U bent welkom om uw eigen schilderij mee te nemen. Zal u na dit PLUS-café op een andere manier naar uw werk kijken?

Het PLUS-café is een wekelijks lifestylecafé voor bewuste 55-plussers in Nieuwegein. Elke maandag komt het PLUS-café samen op het gezondheidsplein van de bibliotheek. De bibliotheek organiseert elke derde maandag van de maand een grote themabijeenkomst over onderwerpen als gezondheid, lifestyle, media, cultuur of de actualiteit.

De toegang tot het PLUS-café is gratis. Aanmelden? Stuur een mailtje naar actie@detweedeverdieping.nu (o.v.v. ‘PLUS-café 17 december’).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk