PENTekening: ‘Verhitte festivalbezoekers ontstemd: Zes euro voor een flesje water!’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl. Deze week: Verhitte festivalbezoekers ontstemd: ‘Zes euro voor een flesje water’

Bezoekers van popfestival Central Park bij DownUnder in Nieuwegein waren zaterdag 26 mei jl.  wederom ontstemd over het gebrek aan gratis drinkwater op het festivalterrein. Zo’n 28 graden was het afgelopen zaterdag in Nieuwegein, waar onder meer Kensington, Blaudzun en Wulf optraden. De organisatie zorgde volgens bezoekers voor onvoldoende gratis drinkwater. Ook over de prijs van een flesje water aan de bar waren de feestgangers niet te spreken: zes euro voor een klein flesje! Onze karikaturist rekende zich al rijk en maakte bovenstaande tekening.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk