PENTekening: ‘Onze Shirley zevende op de EuroSkills’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl.

Deze week behaalde Shirley Westerhout uit Nieuwegein de 7e plaats tijdens de EuroSkills 2018 in Boedapest. Tja, dat vraagt om een karikatuur. Shirley studeert aan MBO Utrecht en werkt bij St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein.

Team Nederland won totaal 1 gouden medaille voor bouwtimmeren en 4 bronzen medailles voor tuinaanleg (team van 2), mobiele werktuigen en etaleur. Tien Nederlanders kregen een medal of excellence omgehangen, welke alleen wordt uitgereikt voor een bovengemiddelde prestatie. Ach lees hier alles over deze EuroSkills.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk