Patiowoningen Lotusplantsoen Nieuwegein

De realisatie van 23 patiobungalows is het derde deelproject na de kerk de Rank en de brede school, dat van de grond komt in Lekboulevard – Hoog Zandveld. Hiertoe ondertekenden de Nieuwegeinse ontwikkelaar Florie en van den Heuvel B.V. en de gemeente Nieuwegein op 7 juni 2013 de overeenkomst. In het project Lekboulevard – Hoog Zandveld werken de gemeente, maatschappelijke partners en ondernemers samen aan een opwaardering van het gebied rondom het wijkcentrum en het Lotusplantsoen.

Binnenkort start de woningbouwontwikkeling aan het Lotusplantsoen op consumentgerichte wijze. Toekomstige bewoners ontwerpen dan samen met architectenbureau MIX architectuur hun eigen woning. Binnen randvoorwaarden zijn de nieuwe bewoners coproducent die keuzes kunnen maken in woninggrootte (meerdere woonoppervlaktes tussen min. 65m2 en max. 200m2), woningplattegrond, gevelopbouw, afwerking en uitrusting.

De patiobungalows zijn geschikt voor verschillende doelgroepen: van starters tot senioren. Ook bijzondere woonvormen als zorgwoning of kangoeroewoning zijn mogelijk. Geïnteresseerden kunnen hun belangstelling kenbaar maken bij De Keizer makelaars in Nieuwegein: 030-6008240, Florie en van den Heuvel B.V.: 030-602 8200 en gemeente Nieuwegein: 030-6071511.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk