Ouder-kindochtend over positief opvoeden

Hoe blijf je rustig als je peuter een woedeaanval krijgt? Hoe reageer je als je dreumes voor de zoveelste keer niet luistert? Word je dan soms boos terwijl je dat helemaal niet wilt? Ontdek tijdens de ouder-kindochtend op woensdag 14 maart (10.00 tot 11.00 uur) in de bibliotheek hoe je op een andere manier kunt reageren en toch je kind de baas kunt blijven. De ochtend vindt plaats in bibliotheek bibliotheek De tweede verdieping aan het Stadsplein 1c in de binnenstad van Nieuwegein en is bedoeld voor ouders en hun kinderen van 0 tot 4 jaar. Lucas Oldeman, jeugdverpleegkundige bij de GGD, zal die ochtend met ouders in gesprek gaan over hoe je vastberaden en duidelijk tegenover je kind kan zijn zonder zelf boos of verdrietig te worden.

De gratis ouder-kindochtenden vinden elke tweede woensdag van de maand van 10:00-11:00 uur plaats. Terwijl de kindjes lekker spelen, op schoot zitten, of voorgelezen worden, krijgen ouders allerlei praktische tips over taalontwikkeling, voorlezen en de leukste boeken. Elke maand is er een gratis mini-workshop rondom de ontwikkeling van je kind, zoals een workshop ‘Yoga voor peuters’ of ‘Gezonde en lekkere hapjes voor je kleintje.’

Wil je je aanmelden? Mail dan naar actie@detweedeverdieping.nu o.v.v. ‘Positief opvoeden’ of kom langs in de bibliotheek!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk