Oud college onder burgemeester Cor de Vos op reünie in Fort Jutphaas

Afgelopen zaterdag 24 november jl. waren oud collegeleden onder burgemeester Cor de Vos bijeen op Fort Jutphaas in Nieuwegein. De oud wethouders Hennie van Randwijk (CDA), Hans Reusch (D66), Helen Adriani-Wempe (CDA), Bert Lubbinge (PvdA), Herman Idema (VVD), Johan van Everdingen (VVD), Wouter Kolff (VVD) en oud chauffeur Jaap Lith met voormalig gemeentesecretaris Piet van Elteren genoten van een heerlijke lunch op het Fort. De gastheren deze dag waren Maestro Cees van Suylekom en sous chef én hoofdredacteur van de Digitale Stad Nieuwegein, Martin Reijmerink. Het idee van de reünie werd geopperd door de oud chauffeur van burgemeester Cor de Vos, Jaap Lith. Cor de Vos stopte op 1 mei 2011 al zijn werkzaamheden.

Oud burgemeester Cor de Vos: ‘Het college van 2006 tot 2010 was een goed college. We gingen heel goed met elkaar om. We missen vandaag twee mensen, dat zijn oud wethouder Carla Breuer, die nu burgemeester is van de gemeente Teylingen. Zij kan hier vanmiddag niet bij zijn vanwege openbare orde problemen in haar eigen gemeente. En In het bijzonder missen we Carla Curvers. Een aantal jaren geleden is zij overleden. Carla maakte ook onderdeel van het college van 2006 – 2010. Ik kon goed met haar opschieten en het is zeker een gemis dat zij er niet meer bij kan zijn.’

Er werd veel bijgepraat. Wat besproken is blijft geheim net zoals het menu. De volgende keer wordt de reünie gehouden bij burgemeester Carla Breuer in Teylingen, althans zo staat gepland. Het ligt in de bedoeling dat zolang het kan de reünie ieder jaar wordt voortgezet. Onze videograaf Jos van Vogelpoel en Frans Evers waren ter plekke en maakten bovenstaand videoverslag.

V.l.n.r. van Everdingen, Reusch, van Elteren, de Vos, Wempe, Idema, Lith, Lubbinge, Kolff en van Randwijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk