Katern

Openingstijden gemeentelijke instellingen rond Hemelvaartsdag

De gemeentelijke instellingen in het Stadshuis (dus ook de Stadswinkel) zijn gesloten op Hemelvaartsdag (donderdag 30 mei). De avondopenstelling op woensdag 29 mei gaat wel gewoon door. Dan is de Stadswinkel dus zoals normaal geopend tot 20.00 uur. Op de vrijdag na Hemelvaartsdag zijn alle gemeentelijke instellingen overigens zoals normaal geopend.

Gemeentewerf
Het recyclingstation op de gemeentewerf is op Hemelvaartsdag (donderdag 30 mei) gesloten.

Natuurkwartier
Het Natuurkwartier is op Hemelvaartsdag (donderdag 30 mei) als normaal geopend van 10.00 – 17.00 uur. Het Milieu Educatie Centrum (MEC) is op Hemelvaartsdag gesloten.

Begraafplaats Noorderveld
Voor het regelen van een uitvaart op Hemelvaartsdag kunt u terecht bij de medewerkers van begraafplaats Noorderveld via tel. 06 51 20 51 13.

Afvalinzameling
Op Hemelvaartsdag (donderdag 30 mei) haalt de RMN (Reinigingsdienst Midden Nederland) geen huisvuil op. De inhaaldagen kunt u terugvinden door uw postcode en huisnummer in te tikken op www.rmn.nl. De inhaaldag kan zowel vóór als na de feestdagen zijn.

Parkeergarages en fietsenstallingen
Op Hemelvaartsdag (30 mei) is parkeren op straat gratis, behalve in de zones B1 en B2. Daar moet u tussen 11.00 en 18.00 uur voor het parkeren betalen. De parkeergarages Stadshuis en Theater zijn geopend van 11.00 – 19.00 uur. Parkeren is dan gratis. Parkeergarage Cityplaza is als normaal geopend. Fietsenstalling De Fietspomp is geopend van 11.00 – 23.00 uur, de overige fietsenstallingen van 11.00 – 18.00 uur.

In parkeergarage Cityplaza wordt op sommige momenten gebruik gemaakt van beheer op afstand. Er is dan geen beheerder ter plaatse aanwezig. Wel kunt u met uw vragen terecht bij de centralist van ParkeerService via de intercomknop. Inrijden met een geldig parkeerabonnement kan altijd. Uitrijden met een geldig parkeerbewijs kan in alle parkeergarages 24 uur per dag.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk