Opening van de Nationale Voorleesdagen in de bieb

De Nationale Voorleesdagen zijn het jaarlijks voorleesfeest voor baby’s, peuters, kleuters én hun ouders. Dit jaar besteden bibliotheken, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven van 22 januari t/m 1 februari 2020 weer extra veel aandacht aan hoe leuk voorlezen is.

Voorlezen aan kinderen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en bezorgt ze veel plezier. Speciaal voor baby’s, peuters en kleuters zijn er de Nationale Voorleesdagen, van 22 januari t/m 1 februari 2020.

Ook in bibliotheek De tweede verdieping zijn er voorleesactiviteiten voor Nieuwegeinse gezinnen. Op woensdag 22 januari van 10.00 uur tot 11.00 uur houdt de bibliotheek een feestelijk voorleesontbijt. Luister naar het verhaal van Moppereend en geniet van het poppentheater! Ook dit jaar zorgt de bibliotheek weer voor een bijzondere voorlezer.

Moeders en vaders kunnen die ochtend kennismaken met de bibliotheek. Ook krijgen ze tips hoe ze de taalontwikkeling van hun kind kunnen aanmoedigen. Kinderen mogen meekomen: een voorlezer van de bibliotheek zorgt ervoor dat de peuters en kleuters zich vermaken.

Toegang voor het voorleesontbijt is gratis voor leden. Aanmelden voor 15 januari via het e-mail adres: actie@detweedeverdieping.nu o.v.v. Voorleesontbijt. Vol=vol.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk