Nieuwegeinse finalist Miss Beauty of Utrecht 2018

De 24-jarige Francis van der Straten uit Nieuwegein is finalist geworden bij de verkiezingen ‘Miss Beauty of Utrecht 2018.’ Dit is de voorronde voor het landelijke traject Miss Beauty of The Netherlands. Miss Beauty of the Netherlands is de missverkiezing van Nederland met 12 provinciale voorverkiezingen en provinciale missen. Miss Beauty of the Netherlands heeft 3 hoofdwinnaressen : Miss Beauty of the Netherlands & Miss Intercontinental Netherlands (19 tm 26 jaar) en Miss Teen of the Netherlands (15 tm 18 jaar). De finale zal worden gehouden op zondag 27 mei aanstaande. Samen met nog 15 andere finalisten bereidt de Nieuwegeinse zich voor op de Utrechtse finale.

Francis van der Straten

Francis van der Straten: ‘Samen met nog 15 andere beauty’s volgen wij momenteel een traject om ons voor te bereiden op de grote finale op zondag 27 mei 2018. Zo hebben we diverse trainingsdagen waarin we catwalktraining, Social Media training en sporttrainingen krijgen en hadden wij een bootcamp en enkele fotoshoots. Daarnaast zetten we ons in voor het goede doel.’

Het goede doel wat de missen dit jaar steunen is de LINDA.foundation. Eén op de negen kinderen in Nederland leeft in armoede. Zo kunnen zij vaak niet mee op schoolreisje of naar een verjaardagsfeestje. Om deze gezinnen een steuntje in de rug te geven bezorgt LINDA.foundation (opgezet door Linda de Mol) elk jaar rond de feestdagen een doosje met daarin cadeaubonnen van de HEMA, Albert Heijn, Vodafone en Intertoys t.w.v. € 600,-, zodat deze gezinnen ook even onbezorgd van de feestdagen kunnen genieten, een lekkere maaltijd op tafel kunnen zetten en een cadeautje onder de boom voor de kinderen kunnen kopen.

Francis: ‘Om mijn steentje als finalist ‘Miss Beauty of Utrecht 2018′ bij te dragen heb ik € 91,- opgehaald met een challenge om vijf verdiepingen af en op te rennen per donatie. Alle opbrengst gaat naar de LINDA.foundation. Maar dat is natuurlijk nog niet genoeg en daarom organiseer ik (met nog een paar andere finalisten ) een sponsorloop, waarbij verschillende bedrijven/mensen mij en/of de andere missen sponsoren! Een aantal andere finalisten gaan namelijk 20 mei, 3 km rennen voor de Linda.Foundation! Die dag worden er ook koekjes en limonade verkocht waarvan de opbrengst ook naar LINDA Foundation zal gaan.’

De Nieuwegeinse heeft een eigen actie pagina op de site van de LINDA.foundation waar u uw donatie kan plaatsen om haar te steunen voor deze sponsorloop. Al het geld wat word opgehaald vanuit de provincie Utrecht, zal ook besteed worden aan de arme gezinnen in de provincie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk