Nieuwegeiners leveren al 300.000 DE-spaarpunten in

Nieuwegeiners hebben bij de tien lokale supermarkten al 300.000 DE-waardepunten ingeleverd. Goed voor nu al bijna 600 pakken DE-koffie voor de voedselbank in Nieuwegein. De actie loopt nog tot eind december. Blijf dus waardepunten inleveren in de speciale DE-boxen in de supermarkt.

De Lions in Nieuwegein begonnen deze actie begin december en de actie lijkt in Nieuwegein tot een recordhoogte aan ingeleverde DE-spaarpunten af te koersen. De hele maand december kunnen nog waardebonnen ingeleverd worden.

Eerste keer in Nieuwegein
De Nieuwegeinse Lions doen dit jaar voor het eerst mee aan de landelijke inzamelingsactie van Douwe Egberts waardepunten voor de voedselbanken. Afhankelijk van het aantal verzamelde waardepunten verstrekt DE koffie aan de voedselbanken en doet daar nog zo’n 15 procent extra pakken van 500 gram DE-koffie bij. De koffie gaat rechtstreeks naar de mensen die het nodig hebben. Vorig jaar leverde de actie landelijk 110.000 pakken koffie op.

De inleverlocaties
Op verschillende locaties in Nieuwegein staan er DE-boxen waarin de waardebonnen kunnen worden ingeleverd. Dat kan in Albert Heijn Cityplaza, Albert Heijn Rapenburgerschans, Albert Heijn Hoogzandveld, Albert Heijn Muntplein, Boon’s Makadocenter, Dagwinkel Vreeswijk, Jumbo Cityplaza, Jumbo Galecop, Jumbo Walnootgaarde en Plus Van Loon op winkelcentrum Nedereind.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk