Nieuwegeiner vanavond op TV bij ‘Heel Holland Handelt’

Nieuwegeiner Albert Kok (38) is vanavond te zien in het SBS 6 programma ‘Heel Holland Handelt.’ De redactie van het televisie programma stuitte op zijn opvallende advertentie op Marktplaats waar de Nieuwegeiner op zoek was naar een Drone vliegmaatje.

Kok: ‘Mijn advertentie kwam onder de aandacht bij de redactie voor het programma Marktplaats: Heel Holland Handelt. Ze vroegen me of ik het leuk zou vinden als ze voor het programma langskomen om mijn verhaal te horen. Dit leek me een uitgelezen kans om mijn oproep voor Drone vliegmaatjes onder de aandacht te brengen, dus dat heb ik natuurlijk gedaan! De presentator die met de cameraploeg langskwam was Maik de Boer. We hebben eerst thuis mijn Drone bekeken, koffie gedronken en bijna een uur zitten praten. Daarna gingen we richting Nedereindse Plas. Bij mij in de straat stond de halve buurt op een gegeven moment buiten en er werden selfies gevraagd bij Maik voordat hij in de auto stapte. Toch wel iets heel aparts op zo’n moment hoor, om met al die mensen (Maik, een regisseur, cameraman en geluidsman en een auto vol apparatuur) naar de plek te rijden die ik zelf heb aangewezen! Gelukkig was het schitterend weer, maar niet al te warm. Ik heb Maik ook nog even zelf mijn Drone laten besturen. Daar bakte hij niets van, haha.’

Thuis had Albert Kok voor de grap zijn webcam alles laten opnemen van die dag zodat hij er zelf nog eens naar kon terugkijken. Deze beelden ziet u hierboven. De uitzending begint vanavond om 19.00 uur op SBS6.

Tijdens de TV opnames

One thought on “Nieuwegeiner vanavond op TV bij ‘Heel Holland Handelt’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk