Katern

Nieuwegeiner Sean Klaiber naar Ajax?

Volop transfernieuws op de valreep want op donderdag 1 oktober sluit de overschrijvingsperiode. Ajax heeft het oog laten vallen op de in Duitsland spelende Davy Klaassen en Nieuwegeiner Sean Klaiber die onder contract staat bij FC Utrecht.

Volgens de Telegraaf is de interesse voor de Nieuwegeiner Klaiber zo serieus dat een overgang naar de Amsterdamse club een kwestie van tijd is. Ook voor Gyrano Kerk is belangstelling van tal van buitenlandse clubs zodat FC Utrecht mogelijk deze week nog twee prominente basisspelers verliest, zonder dat de supporters afscheid van hen kunnen nemen omdat Galgenwaard voorlopig leeg moet blijven.

De kans dat het duo voor het sluiten van het transferwindow op 6 oktober vertrekt uit de Galgenwaard is groot.

De interesse voor Kerk was al bekend. Vanuit Italië werd al gemeld dat Cagliari en Hellas Verona de rechterspits zouden willen inlijven. Daar komt mogelijk ook Fiorentina bij. Ook het Engelse Leeds United zou tot de belangstellenden behoren.

FC Utrecht-middenvelder Urby Emanuelson zei zondag tegen RTV Utrecht op de hoogte te zijn van Italiaanse interesse voor Kerk, maar niets van Engelse belangstelling te weten. “Gyrano is toe aan een volgende stap”, zei hij wel.

De belangstelling voor Sean Klaiber is van recenter datum. Volgens diverse bronnen zou Ajax zich bij FC Utrecht hebben gemeld om de rechtsachter over te nemen. Sean Klaiber uit Nieuwegein zou de vervanger moeten worden van Serginho Dest, die naar Barcelona vertrekt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren