Nieuwegeiner Klaiber helpt FC Utrecht aan een punt

In de openingswedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen heeft Nieuwegeiner Sean Klaiber een belangrijke rol gespeeld. In de 58e minuut van het uitduel tegen VVV tikte hij de bal achter de Venlose doelman Kirschbaum waardoor de 1-1 op het scorebord kwam. Al in de beginfase had Hupperts de thuisclub op voorsprong gezet. ‘We hadden hier moeten winnen,’ zo verklaarde Klaiber na afloop.

‘Voor rust gunden we de tegenstander te veel ruimte, in de tweede helft kwam VVV er bijna niet meer aan te pas. In die fase hadden we met meerdere goals behalve die van mij moeten toeslaan. Alles bij elkaar een teleurstellend resultaat bij de start van het seizoen,’ aldus de doelpuntenmaker na afloop. Toevallig was dezelfde Klaiber ook de maker van het laatste doelpunt van FC Utrecht in de thuiswedstrijd tegen Sparta. Dat was al weer 154 dagen geleden, een opmerkelijke periode!

Ook trainer John van den Brom was na afloop ontevreden over het resultaat. ‘Niet over ons spel, we hebben op deze avond heel veel dingen goed gedaan. Dat we hier niet winnen, is het enige negatieve van deze avond.’