Katern

Nachtelijke afsluiting N408 richting Nieuwegein en Utrecht

Van 10 september tot en met 14 september werkt KWS in de nacht aan de verbreding van de N408 voor de aanleg van het nieuwe kruispunt met de verbindingsweg tussen de Veldwade – N408 aan de zuidzijde van het bedrijventerrein de Liesbosch. Bij calamiteiten of slecht weer kunnen de werkzaamheden ook nog plaatsvinden in de nacht van 14 op 15 september.

Vooruitlopend op het aanbrengen van het asfalt op de N408 dient de weg eerst voorzien te worden van een tijdelijke voorbelasting in de buitenberm om scheuren en gaten in de eindsituatie te voorkomen. Tijdens de nachtelijke afsluitingen van de N408 voor autoverkeer in de richting Nieuwegein – Utrecht/A12, worden verkeersmaatregelen en zandzakken aangebracht om de voorbelasting in de buiten berm te realiseren.

OMLEIDINGEN
Tijdens deze nachtelijke afsluitingen is geen autoverkeer mogelijk vanuit Nieuwegein naar Utrecht. Het autoverkeer wordt omgeleid over de A27 via gele borden. Ook rijdt buslijn 48 vanuit Nieuwegein een aangepaste route. De rijbaan/rijrichting vanaf de A12/Utrecht richting Nieuwegein is wel gewoon open voor verkeer. De werkzaamheden worden tussen 21.00 en 05.00 uur uitgevoerd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk