Motortocht ter nagedachtenis slachtoffers MH17

Als eerbetoon en herdenking voor de slachtoffers van de vliegramp MH17 zullen motorrijders uit het hele land een zogenaamde ‘Ride-Out’ houden. Op zondag 3 augustus aanstaande zullen honderden motor- en trikerijders naar Nieuwegein komen om vandaar te vetrekken naar Hilversum. De start is om 10.00 uur bij de McDonald’s in de Blokhoeve, rond 09.00 uur wordt er verzameld.

Organisator Arnold Klitsie: ‘Herdenken doen we allemaal op onze eigen manier. Persoonlijk zal ik iedere ziel die om het leven is gekomen tijdens deze tragedie herdenken. Via Face Book en de website www.rideout.nl kunnen mensen zich nog aanmelden voor de tocht. De ‘Ride-Out’ zal naar verwachting rustig verlopen langs de Korporaal van Oudheusden Kazerne. Door diverse motorrijders zullen bloemen en kransen gelegd worden.’

Alle motoren en trike’s zullen een zwart lint voeren aan het stuur of spiegels. De organisatie heeft rekening gehouden met een groot aantal motorrijders en zal de rit zo goed als mogelijk begeleiden. Uitzwaaien kan rond 10.00 uur. Er wordt nog gekeken naar een locatie om na te praten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk