Merwestein voor de tweede keer op rij: ‘Zwembad van het Jaar’

Dinsdag 9 oktober vond de ZwembadBranche Dag plaats in DeFabrique in Maarssen. Een jaarlijks terugkerend evenement dat in het teken staat van kennis delen en kennismaken. De dag was dit jaar nog gevarieerder en groter en dus te leuk om te missen. Zeker ook doordat de dag feestelijk werd afgesloten met de uitreiking van de ZwembadBranche Awards: een Gouden Zeepaardje. Hierbij mocht directeur Ton Bothoff van het Sport- en Evenementencomplex Merwestein de prijs ‘Zwembad van het jaar met meer dan 200.000 bezoekers per jaar’ voor de tweede keer op rij in ontvangst nemen. In 2017 ging de prijs ook naar Zwembad Merwestein.

Ton Bothoff: ‘We zijn super trots dat we wederom door onze bezoekers als beste zwembad van Nederland worden gekozen. Een fantastische prestatie waarbij de klantvriendelijkheid als hoogst beoordeeld is. Een absoluut compliment naar ons team en de bezoekers die ons hebben gewaardeerd. Nieuwegein mag enorm trots zijn met een locatie als Merwestein die zelfs ver buiten de gemeente als zeer positief bekent staat. We mogen ons een jaar lang weer de beste van Nederland noemen. Tegelijkertijd blijven we werken aan de verbetering van ons product om volgend jaar de titel te prolongeren.’

De ZwembadBranche Awards zijn speciaal bedoeld om eens extra stil te staan bij alle medewerkers in de zwembranche. Allemaal mensen met passie voor hun vak, die hun werk oprecht leuk vinden om te doen en dat ook uitstralen. In verschillende categorieën is gekeken naar de uitblinkers: wie onderscheidt zich van de rest? In ieder geval Zwembad Merwestein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk