Meerdere Harley’s gestolen in Nieuwegein

In Nieuwegein zijn vorige week meerdere waardevolle motoren gestolen. Daarover schrijft Laura Valkenburg, de dochter van de man die bestolen is, op Facebook. Zij hoopt dat de gestolen motoren van haar vader weer worden teruggevonden. Het gaat om drie motoren die zijn gestolen, waarvan twee Harley’s en één Suzuki.

De motoren zijn ergens tussen 9 en 16 februari uit een garagebox in Nieuwegein Zuid gestolen, samen met een groot assortiment aan gereedschap en onderdelen waaronder een bagagedrager met leren tassen, een duo zit en velgen WLC42 en diverse reserve onderdelen, originele bougies etc.

‘De eigenaren hadden deze motoren al erg lang (tientallen jaren) in hun bezit, hebben veel passie en liefde gestoken in het opknappen en zijn daardoor erg aangeslagen’ aldus Laura in haar Facebookbericht.

‘Het is een specifieke markt waarin deze motoren worden verhandeld, dus wordt een van deze motoren u aangeboden of bij vermoeden handel in onderdelen graag contact opnemen!’

Meer informatie over de gestolen motoren
– Harley Davidson WLA 1944 
Kenteken PH-77-98 
Framenummer: ZE35T
Bloknummer: 42wla61930
– Harley Davidson WL ca 1950 
Kenteken ZM-42-32
 Framenummer: RB172
Bloknummer: 348_4094
– Suzuki Intruder (customized) 
Kenteken MN-39-TF Framenummer: VX51L108941

Laura vraagt iederen die de motoren ergens tegenkomt contact met haar op te nemen via Facebook of met de politie via: 0900-8844.

De motoren die zijn gestolen

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk