McHappy Day Nieuwegein Blokhoeve

Op McHappy Day – woensdag 21 november 2018 – bedanken alle 245 restaurants van McDonald’s in Nederland hun gasten voor hun bijdrage aan het Ronald McDonald Kinderfonds via de aankoop van een Happy Meal. En op McHappy Day gaat er van iedere bestelling een donatie naar het Ronald McDonald Kinderfonds en ontvangen gasten een unieke Happy Meal Box. Dit jaar vinden in de verschillende restaurants van McDonald’s diverse activiteiten plaats. Ook het McDonald’s restaurant Nieuwegein Blokhoeve zet het Ronald McDonald Kinderfonds op McHappy Day in het zonnetje.

Het Happy Meal, symbool van de samenwerking tussen McDonald’s en het Ronald McDonald Kinderfonds, wordt op McHappy Day geserveerd in een speciale Happy Meal box, ontworpen door kinderen van wie het gezin zelf gebruik heeft gemaakt van een van de Ronald McDonald Huizen.

Activiteiten Nieuwegein Blokhoeve
McDonald’s restaurant Nieuwegein Blokhoeve organiseert op McHappy Day diverse speciale activiteiten: een kleurplatenwedstrijd, schminken en glittertattoos zetten.

Samenwerking
Een ziek kind kan zijn ouders niet missen, en daarom zetten het Ronald McDonald Kinderfonds en McDonald’s zich al ruim dertig jaar in om gezinnen tijdens de lastige periode wanneer een kind in het ziekenhuis ligt, samen te laten zijn. Erwin Dito, Director Marketing & Supply Chain: ‘De betrokkenheid van onze gasten bij het Ronald McDonald Kinderfonds is hartverwarmend. Ik wil graag, samen met al onze Franchisenemers en Crew, onze gasten bedanken voor hun bijdrage aan het goede werk van het Kinderfonds.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk